Четверг
25.04.2024
04:24

Приветствую Вас Гость
RSS
Дневник ГлавнаяРегистрацияВход
Разделы дневника
новости клуба "Парус" [73]
новости ТКД в Украине [31]
новости ТКД в мире [14]
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзья сайта

 

Главная » 2016 » Сентябрь » 19 » Офіційний візит керівництва Національної Федерації в КНДР
Офіційний візит керівництва Національної Федерації в КНДР
08:15

Офіційний візит керівництва Національної Федерації в КНДР

У червні цього року Президент Федерації Таеквон-До ІТФ України Потернак Віктор Миколайович та Головний тренер нашої Національної збірної команди Дубцов Володимир Михайлович відвідали з офіційним візитом Корейську Народно-Демократичну Республіку.
Керівники Федерації взяли участь в урочистостях, організованих на честь 50-річчя заснування Міжнародної Федерації Таеквон-До ІТФ. Ювілейна зустріч пройшла в Народному палаці культури, де зібралися представники Національних Федерацій Таеквон-До ІТФ з усього світу і вищі керівники спортивних організацій КНДР. За величезний внесок у розвиток і популяризацію Таеквон-До ІТФ, майстру Потернак Віктору Миколайовичу урочисто вручили вже другий почесний орден ТКД ІТФ, з чим його щиро від всієї Федерації вітаємо!!! Це показник роботи всієї організації, керівників регіональних Федерацій, тренерів, суддів і звичайно ж спортсменів, які в своїй особі прославляють всю нашу рідну Батьківщину.

Таеквон-До ІТФ - це спорт номер один в КНДР, що в черговий раз відзначили всі гості, яких зустрічали на найвищому державному рівні. Великий інтерес з боку представників уряду країни до подальшого розвитку нашого бойового мистецтва на міжнародній арені був всебічно продемонстрований під час всіх зустрічей і культурних заходів.

До Чемпіонату світу в 2017 році в Пхеньяні побудований новий Палац таеквон-до і введено в дію 5-ти зірковий готель «СоСан», розташований поряд з новим Палацом.
На Зустрічі Виконкому ІТФ, що відбулася в конференц-залі Палацу Таеквон-До ІТФ, крім обговорення багатьох важливих питань, що стосуються проведення змагань і семінарів, присвоєння Данів і інше, були представлені заявки на проведення Чемпіонатів світу 2018 - Мінськ (Білорусь), 2019 - Ліверпуль ( Англія), Нью-Делі (Індія), Таллін (Естонія).
Під час офіційного візиту відбулися також урочисті заходи, приурочені до 14-ї річниці смерті генерала Чой Хонг Хі, зокрема відвідування кладовища патріотів, де похований засновник Таеквон-До ІТФ.

Ми завжди будемо пам'ятати генерала Чой Хонг Хі, який подарував нам настільки красиве і ефективне бойове мистецтво як Таеквон-До ІТФ і заснував Міжнародну Федерацію Таеквон-До ІТФ, що дозволяє нам сьогодні удосконалювати свою майстерність і ділитися досвідом з таеквондистами з будь-яких куточків планети, з легкістю подорожуючи і беручи участі в міжнародних турнірах, семінарах і майстер-класах!
Низький уклін і вічна пам'ять!

Категория: новости ТКД в мире | Просмотров: 837 | Добавил: tkd-parus
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Сайт создан в системе uCoz